Gratis webinars

Meld jij je nu aan om 5 gratis webinars te ontvangen die ik heb opgenomen met specialisten in hun vakgebied. Zo praten we over natuur en over duurzaamheid in de outdoorwereld. Wil jij vrijblijvend meer leren meldt je dan nu aan en ontvang alle webinars in je mail. 

Voeding tijdens je trektocht

Met Mathias van Starthiking gaan we het hebben over voeding tijdens je tocht. Want wat is nu lekker en voedzaam om mee te nemen?

Eco-vriendelijk wandelen

Met Thijs van Cleanwalk Wandelstok gaan we het hebben over eco-vriendelijk wandelen. Wat kan jij doen om je voetafdruk te verkleinen?

Lichtgewicht bepakking

Met Kees van Herdergear gaan we het hebben over lichtgewicht bepakking. Wat zijn de voor- en nadelen van lichte bepakking tijdens een hike?

Leren wandelen in rust

Met Laura van de Online Yoga Juf hebben we het over wandelen in rust. Waarom doen mensen een pelgrimstocht en hoe kan je echt tot rust komen tijdens een tocht?

Diersporen herkennen

Met Mischa van Hiking en Viking gaan we het hebben over diersporen herkennen op je trail. Hoe gaaf is het wanneer je weet welke sporen je eigenlijk ziet! Ga mee op excursie.

De Step by Step online training

Met de Ik Wil Hiken Academy hoop ik je doormiddel van een compleet programma meer te leren over de natuur. Neem eens een kijkje op de website om te zien wat er voor jou is.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× hulp nodig?