Partners

Samen sta je sterker en daarom heb ik gespecialiseerde outdoorondernemers gevraagd hun steentje bij te dragen aan de Step by Step online training. Wie dit zijn? 

Kennis in outdoor

Onze partners

De partners van de Step by Step training zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun kennis over bepaalde onderwerpen. Van wildplukken tot vuur maken, en van voeding tot wandelen in rust. Als deelnemer van de Ik Wil Hiken Academy krijg je bij iedere partner een mooie starters korting. 

Gerjan d. Hertog

De Groene Avonturier is een specialist op gebied van duurzame outdoormaterialen. In de online training verteld Gerjan je meer over de duurzame keuzes die je kan maken. 

Mischa v.d. Hout

Mischa van Hiking en Viking organiseert excursies in Nederland waarbij hij je wildsporen laat zien. Zo verteld hij in de online training meer over het opsporen van wilde dieren. 

Laura Mulder

Laura is yogadocent en digital nomad. Door haar vrije levensstijl weet ze precies hoe het is om een rustig leven te lijden. In de online training leert ze je meer over meditatief wandelen. 

Marin Leus

In de Step by Step training gaat het ook over wildplukken. Marin is specialist op het gebied van Wildplukken ze heeft zelf haar online cursus. Leer bij Ik Wil Hiken de basis stappen.

Mathias Wielinga

Wanneer we het over voeding hebben is Mathias de specialist. Hij verkoopt veel verschillende droogmaaltijden en verteld meer hierover in de online training. Iets dat je niet mag missen.

Sylvia & Thomas

Bij Adventure in a Box weten ze precies wat er nodig is voor een microavontuur. In de Step by Step training vertellen ze je meer over hun box en wat er nodig is voor een geslaagd avontuur.

Screenshot 2021-09-14 at 11.31.09

Thijs & Jos

Ik hou van groene initiatieven. De makers van de Cleanwalk wandelstok willen Nederland groener laten wandelen. De wandelstok is nog maar het begin van hun doel om Nederland groener te maken.

Frederik Damhof

Natuurlijk leer je in de online training vuur te maken tijdens je trail. Frederik van Fred Outdoor verteld je precies hoe je dat kan doen. Hij heeft zijn eigen youtube kanaal waar hij regelmatig leuke video’s deelt. 

Jouw naam hier?

De Ik Wil Hiken Academy werkt graag samen met outdoorondernemers. Zou jij het leuk vinden om jouw foto hier te terug te zien neem dan vandaag nog contact met mij op.

 

Rustiek Berg Logo
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× hulp nodig?