Alle online trainingen

De Ik Wil Hiken Academy biedt verschillende trainingen aan waarmee jij meer leert over outdoor en de natuur gaan. Door samen te werken met gespecialiseerde partners krijg je net dat beetje extra. 

Alle Cursus programma's

Step by Step natuur & hike trainingen

Korting

Door te kiezen voor de Ik Wil Hiken Academy, krijg je mooie kortingen op outdoorproducten en diensten van Ik Wil Hiken partners.

Lifetime

Zolang de Ik Wil Hiken Academy bestaat hou jij altijd toegang tot de trainingsmodules. Studeer dus wanneer je wil.

App

Door de handige app kan jij overal studeren. Dus oefen en train terwijl je in de trein, bus of op je werk zit. Te downloaden voor Android en Apple.

Gratis

Proefles Step by Step training

Maak nu kennis met de Step by Step trainingen van de Online outdoorschool. Met deze training leer jij de eerste stappen te zetten richting jouw meerdaagse tocht. Leer en train nu helemaal gratis met deze proefles.

Ik wil nu Hiken

Korte training

4 weken Step by Step basis

In de Step by Step training leer je de basisvaardigheden voor een trektocht. Je leert fysiek 15/20 kilometer te hiken met 4 kilo aan bepakking. Daarnaast doe je de benodigde kennis op om zelfstandig op pad te gaan.

Ik wil nu Hiken

€97

8 weken Step by Step medium

In deze training leer jij de vaardigheden voor een trektocht. Je leert fysiek twee dagen achter elkaar 15/20 kilometer met 6/8 kilo bepakking te lopen. Zo leer je ook om zelfstandig beslissingen te maken in afgelegen gebieden.

Ik wil nu Hiken

Beste keuze

12 weken Step by Step Pro

In deze training leer je alle vaardigheden die een zelfstandige hiken nodig heeft. Jij traint voor een meerdaagse tocht met 8/12 kilo bepakking. Jij bent na deze cursus een specialist op het gebied van hiking en outdoor.

Ik wil nu Hiken

''Ik leer je
vertrouwen op
de natuur''

De natuur heeft zo veel te bieden. Mijn zoektocht naar vrijheid heb ik gevonden in trektochten en wonen in een camper. Via de online Step by Step trainingen wil ik iedereen laten zien hoe mooi hiken en buiten zijn is. Want hiken kan iedereen. 

Rick Mulder
Jouw hike-expert

Step by Step Basis

Prijs/eenmalig

€47

Step by Step Pro

Prijs/eenmalig

€147

Step by Step Medium

Prijs/eenmalig

€97

×

Powered by WhatsApp Chat

× hulp nodig?