#2122challenge

7 thema’s

365 dagen zitten vol geluksmomenten, dieptepunten, onbegrip over veranderingen en misschien wel verlies. Daarom blikken we terug en vooruit. Ben jij trots? Heb je verdriet? Kijk je vol hoop naar de toekomst? We gaan er samen doorheen.

7 podcasts

Ik heb 7 wandelpodcasts opgenomen. Hierin deel ik mijn eigen inzichten, maar probeer ik je ook te inspireren om na te denken over het thema van die dag. Super lekker om tijdens je dagelijkse wandeling stil te staan en je hoofd leeg te maken.

7 challenges

Aan deze thema’s zijn natuurlijk mooie en kleine challenges gekoppeld. Zo hoef jij helemaal niet erg je best te doen om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken. Ik laat je zien hoe ik dit ieder jaar doe, simpel maar toch leuk. Deel jouw challenge met de hashtag #2122challenge net als ik via Instagram.

IMG_5411

Door je aan te melden voor de challenge maak jij automatisch kans op de duurzaam geproduceerde merinowollen muts van Herder Gear. Daar kom jij de winter wel mee door.

Voorwaarden: enkel door te registeren doe jij al mee met deze winterse winactie!

Screenshot 2021-12-09 at 09.46.25

Doe je mee met de challenge via Instagram dan maak je kans op een unieke winterovernachting  (waarde € 100,-). Maak gebruik van de hashtag: #2122challenge.

Voorwaarden: Iedere deelactie is 1 deelname waard, met een maximum van één per dag.  

Wat is de #2122CHALLENGE?

Aan het einde van het jaar is het tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Jaarlijks pak ik de voornemens van het begin erbij en kijk ik wat er eigenlijk van terecht gekomen is. En dit jaar ga ik dit samen met jou doen. Vanaf 24 december gaan we eerst drie dagen terugkijken naar het afgelopen jaar. In de laatste vier dagen gaan we kijken naar 2022. Heb je nog geen voornemens dan gaan we die samen maken! 

 

Dit steken we natuurlijk allemaal in een ‘’winterjasje’’ want we gaan lekker naar buiten. Ik heb 7 korte wandelpodcasts opgenomen waarin we samen gaan reflecteren en werpen we een blik in de toekomst. Thema’s als, verlies, trots, stil staan, milieu, natuur en natuurlijk de toekomst komen naar voren. Doe ook mee  

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× hulp nodig?